Kjøp riktig ozongenerator for ditt behov

Ozongenerator Go

Ozongenerator Go

GO er en liten, bærbar og brukervennlig ozongenerator. Perfekt til å rense et kjøretøy med skader fra sigarettrøyk eller fjerne lukte fra et lite rom.

Ozongenerator Plus

Ozongenerator Plus

Ozoneair Plus er et kraftig ozonapparat, slik at rengjøringen tar kortere tid. Bruk den i krypkjelleren, på loftet, i leiligheten eller mindre rom som båter, bilen eller enkeltrom.

Ozongenerator Pro

Ozongenerator Pro

Pro er den mest effektive ozongeneratoren fra Ozoneair. Den passer best til kommersielt bruk og rengjøring av store overflater, som hele hus og leiligheter.

Kjøp riktig ozongenerator for dine behov

Denne svenske ozongeneratoren av høy kvalitet, produserer en gass som bryter ned luftforurensninger. I motsetning til konvensjonelle rengjøringsmetoder når den dypt inn i interiør, tepper, gulv og vegger. Selv røykskadede rom lukter friskt igjen.

Kjøp riktig modell

Bilen lukter sterkt av gammel tobakkrøyk, feriehuset lukter innestengt og kjelleren er preget av en muggen lukt som sprer seg i huset. Uansett lukt, blir du kvitt den med ozon.

Men hvordan velger jeg riktig størrelse på ozongeneratoren?

Det er tre størrelser av Ozoneair ozongenerator. Den minste modellen Ozoneair GO, den anvendelige modellen Ozoneair PLUS og den største modellen Ozoneair PRO.

Perfekt for båt, bil og enkeltrom

Hvis luktproblemet er konsentrert i et enkelt rom, en båt, campingvogn, bil eller bobil – er det nok med en liten ozongenerator. Den minste modellen Ozoneair GO behandler områder opp til ca 30 m2.

Les mer om bruksområder her.

Start fra hjemmets største åpne område

Er du påvirket av lukt som er tilstede i hele huset, på loftet eller i kjelleren, eller i andre rom større enn 30 m2?

På større områder bør du velge Ozoneair PLUS eller Ozoneair PRO.

For at behandlingen skal bli så jevn og effektiv som mulig, bør du ha en maskin som kan håndtere det største åpne området. Hvis du har en åpen planløsning i hjemmet ditt, er det vanligvis kjøkken, stue og gang som er koblet sammen.

  • Dersom boligens største areal er mindre enn 60 m2, vil den mellomste modellen Ozoneair PLUS være tilstrekkelig.
  • Hvis boligens største areal er mer enn 60 m2, bør du velge den største modellen Ozoneair PRO, som renser arealer opp til 120 m2.

Sammendrag:

  • GO: Upp till 30 m2. För enstaka rum, bilar, båtar, husvagnar. Veier 2,9 kilo.
  • PLUS: Opptil 60 m2. For mellomstore rom, kryperom, biler, båter, loft. Veier 4,5 kilo.
  • PRO: Opptil 120 m2. For sanering av hele hus og leiligheter. Veier 6,3 kilo

Hele hjemmet eller rom for rom?

Hva er best da – å rydde opp hele hjemmet på en gang, eller rom for rom?
Begge metodene har sine fordeler.

Rengjøring av hele huset eller leiligheten er praktisk. Du trenger bare å være borte fra hjemmet i få timer, så er behandlingen fullført. Det kan også være gunstig hvis du har blitt rammet av mugg. Alle muggsporer oppløses samtidig, og risikoen for at de sprer seg mellom rommene minimeres.

Hvis du behandler enkeltrom, vil behandlingstiden bli kortere. Du kan være fleksibel og velge når det er best å ta neste rom. En annen fordel er at du kan flytte blomster og liknende til et tilstøtende rom, og unngå å måtte plassere de utenfor hjemmet.

Viktig tips: Husk å gjøre klar plassen som skal friskes opp så langt det er mulig. Lukk vinduer og dører og tape for dørkarmer og vinduskarmer. Hvis ozon lekker ut av rommet, vil behandlingen være mindre effektiv.

Hvor mange ganger kan jeg rydde opp med Ozoneair-ozongeneratoren?
Det er nok til ca 1000 behandlinger, tilsvarende 4000 driftstimer. De to største er også påfyllbare. Du kjøper nye oksygenplater og dermed maskinen er klar for ytterligere 1000 behandlinger.

Kjøp en luktfjerner som nøytraliserer mugg, bakterier og allergener

Du kan sterilisere et rom med den konsentrerte ozon produsert av denne ozongeneratoren.

Bakterier, mugg og allergener overlever ikke så høye konsentrasjoner av ozon.

Luktfjerneren fungerer også på mugg som er dypt forankret i byggematerialet ditt. Du må imidlertid rydde opp og fikse det grunnleggende problemet.

Automatisk optimalisering

En automatisert funksjon som  eliminerer gjetting. Dette gjør det lettere å bruke ozon nå enn noen gang før. Bare trykk på “Start”, og ozongeneratoren beregner automatisk de riktige innstillingene avhengig av størrelsen på rommet.

Trygt for plast, gummi og elektronikk

Ozoneair bruker en unik teknologi som fungerer i oscillerende intervaller, noe som gjør behandlingen både skånsom og effektiv. Dette betyr at ozongeneratoren ikke skader objekter i hjemmet ditt, inkludert gummi, plast og elektronikk. 

Bruk ozongeneratorer

Å bruke en ozongenerator er den raske, effektive måten å rengjøre hvert rom i hjemmet ditt, og fjerne dårlig lukt permanent.

Hvis du noen gang har hatt problemer med ubehagelig lukt i hjemmet ditt, vet du hvor vanskelig det er å bli kvitt dem. Tobaksrøyk, røykskader fra branner og annen vedvarende lukt kan ligge i mange år. Ofte skyldes lukten forurensning i vegger, gulv eller interiør – som normal rengjøring ikke har tilgang til.

Den eneste måten å kvitte seg med dette problemet er med en ozongenerator. Den produserer en gass som synker dypt ned i interiør og bygningsmaterialer og raskt bryter ned luktende stoffer. Rommet ditt vil lukte rent og friskt igjen om noen timer – selv om lukten har vært overveldende. Ozonenheten steriliserer rommet fullstendig, og dreper mugg, bakterier og mange vanlige allergener.

Luktfjerning med en ozongenerator trenger ikke være vanskelig. Prinsippet er omtrent det samme som for en mikrobølgeovn: still inn og trykk start. Ozoneair ozongenerator er helt automatisk, noe som eliminerer gjetninger helt! Dette gjør det enklere enn noensinne å bruke ozon. Bare trykk “Start”.

Kjøp ozongenerator fra Ozoneair

Ozoneair er den bestselgende ozongeneratoren med mer enn 35 000 solgte enheter på det nordiske markedet.