OZONBEHANDLING I KJØRETØY, BILER, BOBILER OG BÅTER

En ozonbehandling er en velprøvd metode for å raskt fjerne forskjellig vond lukt, og mugg fra kjøretøy og båter.

Ettersom ozon er en gass kommer den til lukt som sitter innestengt i innredningen eller i setene i bilen. Denne kan ellers kan være veldig vanskelig å fjerne.

En ozonbehandling i et kjøretøy fjerner til og med allergenkildene. Dette betyr at behandlingen er en effektiv metode for å foreta en allergisanering.

ozonbehandling av fordon som exempelvis bilar, husvagnar och husbilar.

En ozonbehandling kan med fordel utføres i kjøretøy som f.eks. biler, campingvogner og bobiler.

Slik utføres en ozonbehandling i en bil.

  1. Først må bilen vaskes skikkelig innvendig. Tørke alle overflater og støvsug setene og teppene i bilen. I mange tilfeller, for eksempel røyking i bilen, dannes en hinne av luktstoffene. Ved å tørke bort deler av denne hinnen er sannsynligheten større for at ozonbehandlingen kommer til i dybden og gir best effekt.
  2. Åpne samtlige ventiler i bilen, slik at ozonet kommer til i ventilasjonskanalene. Lukt samles ofte i ventilasjonskanalene, spesielt om bileierne har røyket regelmessig i bilen.
  3. Sett ozongeneratoren så sentralt som mulig i bilen, helst i baksetet.

Tips: Ved langvarig røyking i bilen sitter lukten som en hinne i ventilasjonskanalene og luftfilter. I slike tilfeller anbefales det å kjøre ventilasjonsanlegget i bilen under ozonbehandlingen i minst 15 minutter. På denne måten suges ozonen gjennom luftfilteret og videre gjennom kanalene.

Kjøp ozongenerator fra Ozoneair

Fjerne dårlig lukt fra alle slags kjøretøy med en av de effektive modellene. Finn modellen som passer best til akkurat dine behov.