OZONEAIR – VERKEN BLØFF ELLER FARLIG

OZONEAIR – for godt til å være sant?

Mange stiller seg akkurat det spørsmålet fordi det kan høres ut som en bløff at det er så enkelt å fjerne vond lukt, som Ozoneair påstår. Ozoneair er en svensk virksomhet som har utviklet ozongeneratorer til fjerning av dårlig lukt og mugg. Hovedkontoret ligger i Luleå og er gjennomgående et toppmoderne selskap som bruker innovativ teknologi for å løse et gammel problem.   De første ozongeneratorene fra Ozoneair så dagens lys etter at grunderen Johan Lundberg i flere år hadde hatt problemer med dårlig lukt på familiehytta. I dag er Ozoneair representert i 14 land. Vi samarbeider med lokale myndigheter, skoleverket, politiet og mange andre for å bekjempe dårlig lukt.

Fordeler med ozon som luktfjerner

Den største fordelen med å bruke ozon som luktfjerner er at det virker. Den vonde lukten forsvinner og har du fjernet selve kilden til lukten, er luktproblemet fjernet for alltid. En annen stor fordel med å bruke ozongeneratorene fra Ozoneair som luktfjerner er at metoden er veldig effektiv. Det er med andre ord bra sammenlignet med mange av de rengjøringsmidlene som brukes til sanering og vask. Ozon finnes naturlig i atmosfæren, men den kan også fremstilles kunstig gjennom elektriske utladninger, som omdanner tre oksygenatomer til ozon. Ozon er en gass som lett reagerer med andre stoffer og endrer den kjemiske sammensetningen til disse stoffene. Det gjør at den dårlige lukten fra stoffene fjernes.

Er ozon farlig?

Det er et spørsmål som mange stiller seg og spørsmålet er absolutt relevant. Ozon er en farlig gass, men metoden er ikke farlig hvis man bruker ozongeneratorene fra Ozoneair korrekt. Alle ozongeneratorene slås av automatisk. Du stiller bare inn romstørrelsen som skal saneres, deretter beregner apparatene nødvendig behandling av rommet automatisk. Etter avsluttet behandling må rommet stå avlukket i to timer, en sikkerhetsperiode med gode marginer. Ozon som ikke har reagert med andre stoffer spaltes og blir til oksygen. Etter to timer er det sikkert å gå inn i rommet som er ozonbehandlet. Det kan fortsatt være en kjemisk lukt i rommet, men den er ikke farlig og forsvinner raskt når rommet åpens og luftes.
Ozoneair bluff farligt

Er produktene fra Ozoneair en bløff?

Det kan absolutt høres ut som produktene fra Ozoneair er for gode til å være sanne. Med faktum er at ozon er en av de vanligste stoffene som finnes til rengjøring og det er en viktig del i mange viktige bransjer. For eksempel brukes ozon i vannverk til vannrensing, for å fjerne restprodukter av plantevernmidler på frukt og grønnsaker samt å bleke papir i papirindustrien. Det er med andre ord en gass som brukes til mange av de vanligste produktene vi omgås daglig. Er det en bløff at det er mulig å fjerne dårlig lukt med ozon? Selvfølgelig ikke. Vi tok kunnskapen om hvordan ozon brukes i andre bransjer og omgjorde det til et produkt som renser luften istedenfor papir, vann eller grønnsaker. Du må selvfølgelig likevel utbedre kilden som er opphavet til den dårlige lukten. Ozon fjerner ikke en fuktskade, selv om den neutraliserer muggsporene fra fuktskaden. Du må med andre ord passe på at huset eller rommet med fuktskader ikke utsettes for mer fukt. På samme måte som man ikke kan røyke i rom som luktsaneres og tro at det ikke kommer til å lukte røyk.

Ozoneair – er ingen bløff og det er ikke farlig

Vi kjenner oss helt trygge når vi sier at produktene våre er sikre og gir et godt resultat, som gjør kundene mer enn fornøyde. Du må gjerne kontakte oss om du har spørsmål eller tanker om produktene. Du finner også mye informasjon på hjemmesiden til Ozoneair.se.

Kjøp Ozongenerator fra Ozoneair

Bli kvitt dårlig lukt i alle rom med en av de effektive modellene. Finn modellen som passer best til dine behov.